SIXT Group Romania se alatura initiativei „Plantam fapte bune in Romania”

SIXT Group Romania este partener de mobilitate in proiectul Plantam fapte bune in Romania. Din 2011 și până în prezent, 31.869 voluntari au plantat și îngrijit 664.328 copăcei pe un total de 207  de hectare de terenuri publice neproductive, din 22 de județe din România. În 2013, inițiativa a primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Margareta a României. De-a lungul anilor, i s-au acordat nouă distincții din partea comunității. Reprezentantul legal al inițiativei este Asociaţia EcoAssist din București.

SIXT Group Romania se va implica activ atat prin cele doua masini oferite initiatorilor, pentru si mai multe fapte bune in Romania, dar si prin voluntarii #AlwaysYesToRomania si #AlwaysYesToEducation care vor participa la activarile de impadurire.  

Prima activare de acest gen va avea loc in noiembrie 2018 in decursul a doua pana la trei sambete succesive si se vor desfasura in 10-15 judete.

Deosebit pentru echipa de voluntari a SIXT este faptul ca voluntarii pot participa la sesiunea de plantare cu copii care au astfel ocazia sa invete cum se planteaza un copac si ce inseamna responsabilitatea civica. Mai mult, ce inseamna cand oamenii isi unesc fortele pentru un bine comun.  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O imagine de ansamblu a actiunilor Plantam Fapte Bune in Romania


Detalii