Despre noi

 

SIXT Always Yes este prima companie de leasing operațional din Romania și una de top care oferă servicii de Rent a Car și de Leasing Operațional pe piața autohtonă. SIXT Always Yes este unic prin sistemul "One-Stop Shop" și prin conceptul "Always Yes". SIXT Always Yes este lider de piață în activitățile sale ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii de cea mai bună calitate, flexibilitate, soluții personalizate și parteneriat cu clienții și părțile interesate.

 

Prin sistemul „One-Stop Shop", SIXT Always Yes oferă toate serviciile sub aceeași umbrelă: leasing operațional (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), mașini SH (www.sixtsh.ro), autoturisme noi Renault (www.renault-unionmotors.ro) și service auto - unul dintre cele mai mari din România (autorizat Renault, Dacia și multi-brand - (www.union-motors.ro).

 

Strategia SIXT Always Yes este bazată pe flexibilitate și pe crearea și oferirea de soluții personalizate clienților. Pornind de la acest obiectiv, am creat sistemul „One-Stop Shop" prin care oferim servicii integrate la cel mai bun raport calitate – preț. Clienții noștri au posibilitatea de a opta pentru un serviciu sau altul, în funcție de nevoile lor concrete la un moment dat. Majoritatea clienților noștri accesează majoritatea serviciilor noastre simultan.

 

De asemenea, datorită sinergiei noastre de grup, având în același loc serviciile de rent a car și de leasing operațional, am creat pentru pentru IMM-uri și companiile de tip start-up posibilitatea de a accesa beneficiile de care se bucurau doar marile companii.

 

În plus, pentru că am vrut să creăm posibilitatea ca fiecare român să dețină o mașină, am lansat programul Prima Mașină SH sau „Pachetul fără Griji”, pentru cumpărarea unei mașini SH.

 

Suntem diferiți prin oamenii noștri inspirați de conceptul Always Yes. Echipa noastră este motivată, tânără și creativă, ceea ce creează cu adevărat o diferență într-o piață competitivă. Întotdeauna abordăm clientul ca partener și adaptăm soluțiile inovatoare și flexibile la nevoile clienților noștri.

 

SIXT Always Yes este, de asemenea, implicat în numeroase proiecte provocatoare, sub 3 concepte cheie: #AlwaysYesEnergy, #AlwaysYesToRomania, #AlwaysYesToEducation. Pentru grupul nostru nu este vorba doar de rezultatele obținute în afaceri. Grija pentru comunitate și educația sunt valori care contează. #AlwaysYesToEducation, platforma noastră de CSR, înseamnă proiecte pe termen lung cu rezultate menite să contribuie, cu adevărat, la educația copiilor.

 

 

Leasing Operațional - Flexibilitate

 

Second Hand – Fără griji

 

Rent a Car – Calitate. Varietate. Experiență memorabilă.

 

UMCS – Dealer Renault, unul dintre cele mai mari service-uri din România, autorizat Renault, Dacia și Multibrand