SIXT GROUP ROMANIA, PARTENER DE MOBILITATE AL ECHIPEI DE BASCHET CSO VOLUNTARI

SIXT GROUP ROMANIA, PARTENER DE MOBILITATE AL ECHIPEI DE BASCHET CSO VOLUNTARI

Cursa spre marea performanță în Liga Națională de Baschet este una cu multiple provocari. Și nici traficul spre Sala de Sport ”Gabriela Szabo” nu se lasă mai prejos! Tocmai de aceea, CSO Voluntari avea nevoie de un partener de mobilitate pe măsură, potrivit sa le ofere sportivilor și antrenorilor noștri confort și siguranță la volan. Da, chiar și celor de peste 2 metri înălțime.  După un scouting amănunțit al pieței, ne-am găsit coechipierul perfect: SIXT GROUP ROMANIA, lider de piata în servicii integrate de mobilitate. Flota CSO Voluntari înseamnă 7 mașini Opel Astra, patru dintre ele cu transmisie automată, acest model fiind foarte încăpător și extrem de fiabil.

 

”Ne dorim să facem echipă cu oameni competitivi, dornici să performeze și să se autodepășească în fiecare zi, fiindcă doar așa putem inspira comunitatea prin exemplul propriu. CSO Voluntari se implică activ, alături de partenerii echipei, în programul de CSR #SuntemMaiMult, acesta având ca scop inspirarea tinerelor generații și împărtășirea valorilor sportului către acestea. Fie că vorbim de biblioteca dedicată juniorilor, de work-shop-uri, campuri sau de mentorat sportiv, ne dorim să arătăm în fiecare zi că suntem mai mult decât un simplu club, mai mult decât o altă echipă de baschet din România. Acest spirit l-am regăsit și în noii noștri parteneri și suntem siguri că împreună vom izbuti victorii pe linie de educație și sport, marii câștigători fiind copiii, tinerii și familiile acestora.” – Ionuț Georgescu, Manager CSO Voluntari.

 

„Spunem Always Yes inițiativelor care combină performanțele ridicate cu dezvoltarea societății in care traim, mai ales dacă acestea implică educația copiilor. Și, cea mai bună dovadă in acest sens, este platforma noastră de CSR #AlwaysYesToEducation. Impartasim cu noii nostri parteneri atributul comun al performantei, excelentei, responsabilitatii și al implicarii sociale. De aici pot urma numai fapte bune.”- Tal Lahav CEO SIXT GROUP ROMANIA

 

https://csovoluntari.ro/sixt-group-romania-partener-de-mobilitate-al-echipei-de-baschet-cso-voluntari/