Despre noi

SIXT Group România este prima companie de leasing operațional din România și una de top care oferă servicii de Rent a Car și de Leasing Operațional pe piața autohtonă. SIXT Group România este unic prin sistemul "One-Stop Shop" și prin conceptul "Always Yes". SIXT Group România este lider de piață în activitățile sale ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii de cea mai bună calitate, flexibilitate, soluții personalizate și parteneriat cu clienții și părțile interesate.

 

Prin sistemul „One-Stop Shop", SIXT Group România oferă toate serviciile sub aceeași umbrelă: leasing operațional (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), mașini SH (www.sixtsh.ro), autoturisme noi (dealer autorizat Opel - www.opel-unionmotors.ro) și service auto - unul dintre cele mai mari din România (autorizat Dacia, Renault, Opel și multi-brand - www.union-motors.ro).

 

Strategia SIXT Group România este bazată pe flexibilitate și pe crearea si oferirea de soluții personalizate clienților. Pornind de la acest obiectiv, am creat sistemul „One-Stop Shop" prin care oferim servicii integrate la cel mai bun raport calitate – preț. Clienții noștri au posibilitatea de a opta pentru un serviciu sau altul, în funcție de nevoile lor concrete la un moment dat. Majoritatea clienților noștri accesează majoritatea serviciilor noastre simultan.

 

De asemenea, datorită sinergiei noastre de grup, având în același loc serviciile de rent a car și de leasing operațional, am creat pentru pentru IMM-uri și companiile de tip start-up posibilitatea de a accesa beneficiile de care se bucurau doar marile companii.

 

În plus, pentru că am vrut să creăm posibilitatea ca fiecare român să dețină o mașină, am lansat programul Prima Mașină SH sau „Pachetul fără Griji”, pentru cumpărarea unei mașini SH.

 

Suntem diferiți prin oamenii noștri inspirați de conceptul Always Yes. Echipa noastră este motivată, tânără și creativă, ceea ce creează cu adevărat o diferență într-o piață competitivă. Întotdeauna abordăm clientul ca partener și adaptăm soluțiile inovatoare și flexibile la nevoile clienților noștri.

 

Grupul SIXT România este, de asemenea, implicat în numeroase proiecte extrem de provocatoare, în cadrul cărora ne propunem să dăm înapoi comunității. Platforma de CSR a SIXT Group România desfășoară activități sub 3 concepte cheie: #AlwaysYesEnergy, #AlwaysYesToRomania, #AlwaysYesToEducation. Pentru grupul nostru nu este vorba doar de rezultatele obținute în afaceri. Valori precum grija pentru comunitate și educația contează și își creează o diferență. #AlwaysYesToEducation înseamnă proiecte pe termen lung cu rezultate menite sa contribuie, cu adevărat, la educația copiilor.

 

Leasing Operational - Flexibilitate

 

Second Hand – Fara griji

 

Rent a Car – Calitate. Varietate. Experienta memorabila.

 

UMCS – Dealer Opel si unul dintre cele mai mari service-uri din Romania, autorizat Opel, Dacia, Renault si Multibrand